Ексклюзиви
четвер, 27 грудня 2007 14:58

На Андріївському узвозі згоріла будівля (ФОТО)
5

Сьогодні, 27 грудня, близько шостої години ранку на Андріївському узвозі сталася масштабна пожежа - загорілася відселена будівля.

Коли прибули рятувальники, вогонь охопив майже весь периметр двоповерхової будови і сягнув площі понад 300 квадратних метри. Гасили вогонь три пожежно-рятувальні частини та 9 одиниць техніки. Небезпека полягала в тому, що палаюча будівля знаходиться по сусідству з житловим будинком, в якому на той момент були люди. Про це повідомили у прес-служб МНС.

Полум"я гасили з усіх боків. З даху житлового будинку було направили водяний струмінь в осередок пожежі.

Вогнеборці намагались врятувати легковий автомобіль "Рено", який стояв під палаючою будівлею. На нього посипалась цегла з другого поверху і вигнула дах та лобове скло в салон автівки. Але попри це, сигналізація чомусь не спрацювала, а спроби знайти господаря були марними.

Пожежу ліквідували о 8:22. На щастя, ніхто не постраждав.

Як розповів охоронець сусіднього будинку, зранку він почув, як засигналив автомобіль і вийшов у двір. Там побачив яскраве полум"я палаючої будівлі. По мобільному телефону вони з водієм і викликали рятувальників. Раніше, працівник охорони постійно бачив як біля відселенки вешталися особи без певного місця проживання. Їх і виганяли, і попереджали, навіть позаварювали решітками усі входи у будівлю. Але впертих бомжів це не зупинило, повідомляють Кияни.

Зараз ви читаєте новину «На Андріївському узвозі згоріла будівля (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути