Ексклюзиви
вівторок, 02 жовтня 2007 10:46

На 4 млн гривень контрабанди затримали на Луганщині

Співробітники Служби безпеки України затримали контрабандні товари на суму близько 4 млн гривень у Луганській області. Про це сказано в повідомленні прес-служби СБУ.

Відповідно до повідомлення, співробітники СБУ виявили накопичені правопорушниками контрабандні товари народного споживання турецького виробництва в прикордонному селищі Марківка на одному із приватних складів.

За даними оперативників, товари були призначені для контрабандного переправляння в Росію й подальшої реалізації на ринках Москви.

Контрабандисти завозили товари дрібнооптовими партіями автотранспортом з Одеси, куди вони були доставлені морським шляхом.

Загалом співробітники СБУ вилучили 260 тюків товару.

Зараз проводиться дослідча перевірка, встановлюються особи, причетні до незаконного транспортування контрабандного вантажу, й вирішується питання про порушення кримінальної справи.

СБУ попереджає власників приватних територій, які здають їх в оренду як пункти тимчасового зберігання й нагромадження контрабандних товарів, що вони стають співучасниками протиправних дій, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «На 4 млн гривень контрабанди затримали на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути