вівторок, 22 січня 2008 13:49

Музикант групи "Друга рiка" перекинувся на джипі (ФОТО)

21-го січня в 9 ранку на трасі в Бориспільському районі недалеко від села Мартусовка клавішник групи "Друга рiка" і "Dazzle Dreams" Шура Гера потрапив в аварію.

За словами музиканта, його джип Suzuki New Grand Vitara "підрізав" поганий "гонщик". Намагаючись уникнути зіткнення, Шура загорнув справа, але важкий джип не утримався на слизькій дорозі на чималій швидкості і, зачепивши колесами узбіччя, з"їхав в кювет. Автомобіль кілька разів розвернуло, і зупинився він, лише врізавшись в дерево. Оскільки музикант був пристебнутий ременем безпеки, він практично не постраждав. Проте машина отримала серйозні пошкодження.

На щастя, Шура Гера, застрахував своє авто, і представники страхової компанії вже почали експертизу збитку. Винуватець аварії, мабуть, все-таки помітив наслідки свого ризикованого маневру, але навіть не зупинився - допомогу музикантові надали водії, які їхали за ним.

Нагадаємо, що минулого року українські артисти неодноразово потрапляли в аварії. Зокрема, побував в аварії соліст групи "Друга рiка" Валерій Харчишин, повідомляє Screen Media.

Зараз ви читаєте новину «Музикант групи "Друга рiка" перекинувся на джипі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути