Ексклюзиви
середа, 13 червня 2007 10:46

Мультсеріал "Крихітка Буш" конкуруватиме із "Сімпсонами"

Один з найпопулярніших у США телеканалів Comedy Central оголосив про початок показу в середу шестисерійного сатиричного мультиплікаційного серіалу про Джорджа Буша під назвою "Крихітка Буш".

"Крихітка Буш" зовні схожий на Джорджа Буша-молодшого, говорить так само, як він, носить "президентський" костюм із краваткою, але є школярем-п"ятикласником, який живе в Білому домі зі своїми батьками - президентом США Джорджем Бушем-старшим і першою леді Барбарою Буш.

Однокласниками і друзями Крихітки Буша є такі ж упізнанні зовні й по голосах Крихітка Чейні (Річард Чейні), Крихітка Конді (Кондоліза Райс) і Крихітка Раммі (Дональд Рамсфелд), які разом з головним героєм потрапляють у різні кумедні ситуації та влаштовують численні витівки проти інших однокласників - Крихітки Хіларі (Хіларі Клінтон), Крихітки Барака Обами, Крихітки Ал Гора (Альберта Гора), Крихітки Керрі (Джона Керрі) та інших.

Телеканал оголосив також, що у фільмі з"являться Крихітка Тоні Блер і Крихітка Кім Чен Ір.

Усі пригоди "Крихітки Буша" і його друзів відбуваються в сьогоднішніх політичних реаліях, і в першій серії вони всі разом сьогодні відправляються до воюючого Іраку "в пошуках хороших новин", для того щоб порадувати Джорджа Буша-старшого з нагоди Дня батька – свята, яке в США святкуватимуть у найближчі вихідні .

У подальших серіях Крихітка Буш із друзями влаштують напад на навчальний табір "Аль-Каїди", вступлять в протиборство з Крихіткою Кім Чен Іром, спробують переконати світ у тому, що небезпеки глобального потеплення не існує, а також опиняться в інших упізнанних ситуаціях.

"Політика у Вашингтоні є настільки дитячою й настільки примітивною, що це чимось нагадує шкільний двір або дітей", що просто балуються, - заявив в інтерв"ю головний творець сатиричного серіалу американський продюсер Донік Керрі, відомий своєю участю в знаменитому мультсеріалі "Сімпсони".

Телеканал Comedy Central (із 91 мільйоном передплатників у США) вперше ставить у ефір сатиричний мультсеріал про діючого президента країни.

Білий дім на появу такого серіалу поки ніяк не відреагував, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Мультсеріал "Крихітка Буш" конкуруватиме із "Сімпсонами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути