Ексклюзиви
понеділок, 10 грудня 2007 10:33

Москвичка 1,5 року зберігала труп дитини на балконі сподіваючись, що вона оживе (ФОТО)

Молода мати протягом півтора року ховала на балконі муміфікований труп власного синочка у надії, що малюк оживе. 

Крихітне тільце хлопчика, який за такий тривалий час перетворився на мумію, випадково виявили родичі Вікторії Т. – труп напівзітлівшої дитини був завалений будівельним сміттям на балконі.

Коли жінка зрозуміла, що її жахлива таємниця ось-ось буде розкрита, вона схопила останки сина і вискочила на вулицю. Біля найближчих контейнерів із сміттям вона кинула згорток з трупом і повернулася як ні в чому не бувало додому. Проте рідні відчули щось недобре і негайно викликали міліцію.

Зараз слідство, у якого є всі підстави вважати, що матір"ю убитого малюка була саме Вікторія, намагається з"ясувати, скільки ж всього дитячих смертей може числитися за цією дівчиною.

Люди, що знали Віку, в один голос стверджують, що колись дітей у неї було двоє – хлопчик чотирьох років і дворічна дівчинка. Шоковані страшною знахідкою знайомі Вікторії також підтверджують, що малюки безслідно зникли близько півтора року тому і вона ніяк не могла пояснити їх пропажу.

За версією слідства, Вікторія убила свого сина, а потім майже півтора року свідомо зберігала його труп на балконі.

– За фактом виявлення муміфікованого трупа дитини на звалищі порушено кримінальну справу за статтею "Вбивство", – розповів керівник слідства В"ячеслав Совков. – Питання у нас є, до речі, не лише до затриманої, а й до органів опіки. А щоб встановити, чия це дитина, будуть проведені судово-медична і генетична експертизи.

Громадянський чоловік дівчини від таких новин знаходиться в шоковому стані. За його словами, Вікторія ніколи не говорила йому про дітей.

– Коли мені розповіли про якийсь труп, я очманів! – розводить руками він. – Віка говорила, що у неї немає дітей. У нас склалися серйозні відносини, ми вже будували спільні плани на майбутнє. Я вважав, що Вікторія абсолютно нормальна людина. Я її обожнював! Хотів з нею одружитися.

Ймовірну матір дитини затримали відразу ж після виявлення трупа.

За попередніми даними експертизи, яка продовжиться мінімум 10 днів, дитину заморили голодом, а сама смерть наступила від задухи – не виключено, що саме Вікторія і задушила напівживого від голоду синочка.

За словами відомого психолога, зараз Вікторія знаходиться у  стані марення.

– Цей стан полягає у неприйнятті людиною смерті своїх близьких, – коментує Михайло Вікторович. – В звичайному житті така людина поводиться адекватно. Проте коли йдеться про смерть коханої  людини, вона не усвідомлює прості речі – що її дитини або мами вже немає.

Як говорить психолог, дівчина не вважала свою дитину мертвою і вірила, що вона одного дня оживе, пише
"Твой день".

Зараз ви читаєте новину «Москвичка 1,5 року зберігала труп дитини на балконі сподіваючись, що вона оживе (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути