Ексклюзиви
вівторок, 05 серпня 2008 08:56

Молода дівчина загинула через відмову у сексі

На Миколаївщині чоловік вбив свою колишню пасію за те, що та відмовила в інтимі. Тіло 26-річної Світлани міліціонери знайшли в напіврозваленому сараї.

Ночувала в сараї дівчина з березня - після сварки з коханим. До цього вони прожили разом 6 років. Сусіди розповідають, що колись Світлана залишилася без даху над головою через родичів. Працювала, де доведеться. Часто пиячила.

Невдовзі співмешканець запідозрив Світлану в зраді і вигнав її з дому. Проте частенько провідував колишню пасію. В сараї, куди вона перебралася, вони пиячили, сварилися, мирилися та кохалися. Міліціонерам колишній бойфренд розповів, що знайшов тіло Світлани, коли зайшов до приміщення справити нужду. Істину ж правоохоронці з"ясували наступного дня.

Як все відбувалося насправді, підозрюваний у вбивстві розказав під час слідчого експерименту. В той день горе-коханець зайшов до жінки в гості. Традиційно випили по чарці. Коли ж Світлана відмовилась задовольнити його пристрасть, чоловік розлютився.

Олег розбив дівчині голову і почав її душити. Коли Світлана перестала чинити опір, він роздягнув її й познущався над тілом. Потому спокійно пішов додому спати. Скільки часу чоловіку доведеться провести за ґратами, незабаром визначить суд, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «Молода дівчина загинула через відмову у сексі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути