Ексклюзиви
четвер, 17 квітня 2008 10:30

Могилевська впала на концерті

Наталя Могилевська знову ледь не заробила перелом. На концерті в Дніпропетровську під час виконання номера "Однієї ночі мало" її танцюристи повинні були тримати зірку на руках, але з вигляду легке завдання виявилося їм не під силу. Глядачі почули викрик Могилевської і співачка впала на сцену. Позначилася перевтома балету.

Всеукраїнський концертний тур Наталії Могилевської "Цей танець-2" налічує 26 міст і Дніпропетровськ був 23. Слава богу, цього разу, обійшлося без травм, і Наталії не доведеться звертатися до травматологів. Роздувати скандал не почали, співачка з розумінням віднеслася до інциденту.

"Уявіть собі, коли вам доводиться впродовж місяця виступати щодня в новому місті, - говорить співачка, - переїзди, доводиться мало спати і багато репетирувати. Тому, коли наш тур вже перевалив за половину, хлопці втомилися. Адже артисти теж люди, їм потрібний відпочинок. Але ми поки не можемо розслаблятися - у нас ще майже два тижні туру. Я думаю, що більше такого не трапитися.", повідомляє Комсомольська правда в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Могилевська впала на концерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути