Ексклюзиви
пʼятниця, 25 квітня 2008 10:28

Моделі -"пенсіонерки" в строю (ФОТО)

Витративши багато часу і зусиль на пошуки нових осіб і ідеальних фігур, найбільш модні бренди світу, схоже, вирішили зробити перерву і звернутися до старого-доброго, а головне, перевіреного варіанту - супермоделей, чий кар"єрний зліт припав на 90-і роки минулого століття.

Сезон "весна-літо 2008", видно, пройде під егідою класики. 40-річні королеви модного світу знов займають свій "престол". Важко сказати, що спонукало відразу декілька крупних будинків моди звернутись до послуг "старих" моделей, проте факт залишається фактом - в сезоні обкладинки глянцевих журналів пістрявитимуть зображеннями ікон стилю 90-х: Стефані Сеймур, Клаудії Шиффер, Єви Герцигови та інших старожилок модельного бізнесу.

Одним з показників інтересу стала реклама нової колекції Louis Vuitton, представлена місіс Сеймур, Кемпбелл, Шиффер і Герцигови.

Якщо Наомі Кемпбелл в нинішньому році вже встигла потрапити у ряд скандалів, то 38-річна Клаудія Шиффер працює не покладаючи рук. Цього сезону топ-модель не тільки красується в рекламі Salvatore Ferragamo, але і на індивідуальне запрошення Карла Лагерфельда є обличчям Chanel.


Не відстає від Шиффер і 39-річна американська супермодель Крісті Тарлінгтон. Виконуючи одночасно роль молодої мами, Крісті є обличчям весняної рекламної кампанії Escada.

Марки Roberto Cavalli і Chopard зупинили свій вибір на 35-річній Єві Герцигові, а Valentino віддав перевагу 35-річній актрисі і супермоделі Шалом Харлоу.

За словами представника одного з модельних агентств, ці жінки не просто вічні, вони справжні зірки, тому що вони - це вони. Рекламщики знають, що так вони можуть підняти бренд на новий рівень, повідомляє ММR.

Зараз ви читаєте новину «Моделі -"пенсіонерки" в строю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути