субота, 28 листопада 2020 14:52

Багатодітному батьку та двом його синам на термінове лікування потрібна допомога
3

Сім'я Лісоволенків з Кропивницького має семеро дітей. На лікування трьох членів сім'ї просять допомоги. Батьку 37-річному Юрію потрібна термінова операція на хребті, сину 14-річному Денису – реабілітація після чотирьох операцій на стегновій кістці, 11-річному Юрію - на лікування кісти коліна.

"Чоловіку потрібна операція на хребті "ще вчора". Якщо цього не зробити, то відніме ноги. В нього вже не відчувається ліва ступня. Йому двічі оперували грижу. Хребет змістився в сторону на сім міліметрів, бо не вистачає дисків. Закріплюватимуть шурупами. На операцію треба близько 100 тисяч гривень. Вже п'ять років лікуємо Дениса. В нього на лівій стегновій кістці виявили кісту, поставили імплант, кістки на рік з'єднали пластиною. Був рецидив, операція на цій нозі і на правій, бо була довша. Її тимчасово "запломбували", щоб не росла. Всього чотири операції. Сину потрібна тривала реабілітація, приймання дорогих препаратів. А пів року тому ще й в меншого сина Юри виявили кісту в коліні. Лікарі не виключають хірургічне втручання. Де нам взяти стільки грошей на лікування чоловіка і синів, ми навіть не уявляємо. Надія лише на небайдужих людей. Звертаємося до них за допомогою. Будемо вдячні за кожну гривню", - розповідає Gazeta.ua мати Наталія Лісоволенко.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку: 5168 7451 0345 6924 (рідний брат Лісоволенко Максим Юрійович) або Ощадбанку: 4790 8200 1425 8815 (Лісоволенко Наталія Миколаївна). Її контакти: (0) 99 288 48 15.

Родині Лісоволенків потрібна допомога
Фото: Фото надане Наталією Лісоволенко
Родині Лісоволенків потрібна допомога
Родині Лісоволенків потрібна допомога

Зараз ви читаєте новину «Багатодітному батьку та двом його синам на термінове лікування потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути