Ексклюзиви
вівторок, 30 жовтня 2007 20:01

"Міжнародні Авіалінії України" відміняють польоти до Італії

Авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" вимушена оголосити про відміну рейсів Київ-Рим і Київ-Мілан, заздалегідь, в період з 31 жовтня по 5 листопада, в зв"язку відсутністю затвердження зимового розкладу польотів з боку авіаційних властей Італії.

Як відзначають в прес-службі МАУ, відсутність дозволу авіаційні власті Італії мотивують наявністю спірних питань між авіаційними властями двох країн.

За даними авіакомпанії, починаючи з 31-октября, будуть відмінені рейси МАУ Київ-Рим PS 305/306 щопонеділка, середовищам, п"ятницям і неділям і Київ-Мілан PS 311/312 щопонеділка і п"ятницям, заздалегідь, по 5 листопада включно.

Згідно з повідомленням, не дивлячись на те, що всі необхідні запити авіакомпанії МАУ були направлені авіаційним властям Італії вчасно, повідомлення про відсутність затвердження зимового розкладу польотів МАУ авіакомпанія отримала від авіаційних властей Італії тільки 29 жовтня, на другий день зимової навігації. "Дане рішення для авіакомпанії МАУ є форс-мажорною обставиною", - відзначають в компанії.

Згідно з повідомленням, "Міжнародні Авіалінії України" юридично не несуть перед пасажирами відповідальності за дії авіаційних властей Італії, які знаходяться поза контролем авіакомпанії, проте МАУ приносять пасажирам вибачення за заподіяні незручності і прикладе всі зусилля для їх мінімізації. Зокрема, всім пасажирам з даних рейсів будуть запропоновані альтернативні можливості по здійсненню перельотів рейсами МАУ і інших авіакомпаній через стикувальні пункти в Європі.

Авіакомпанія МАУ активно співпрацює з Державною авіаційною адміністрацією України в переговорному процесі з авіаційними властями Італії в частині відновлення програми регулярного повітряного повідомлення між Україною і Італією в зимовий період 2007/2008 в повному об"ємі і виражає надію, що позитивне рішення буде ухвалено негайно, що дозволить уникнути подальших відмін регулярних рейсів авіакомпанії МАУ, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Міжнародні Авіалінії України" відміняють польоти до Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути