вівторок, 05 лютого 2008 11:52

Митниками виявлено найбільшу у цьому році валютну контрабанду

Найбільшу з початку нинішнього року партію контрабандної валюти затримали сьогодні, 5 лютого, близько 5 години ранку співробітники прикордонної і митної служб в пункті пропуску "Ягодин" на кордоні з Польщею.

Як повідомили у Відділі з питань взаємодії із ЗМІ і зв"язків з громадськістю Державної прикордонної служби України, коли інспектори прикордонного і митного контролю підійшли до легкового автомобіля "Сітроєн", що слідував до України, його водій, житель Волинської області, настільки хвилювався, що не міг чітко відповісти на поставлені питання.

Під час огляду чоловік раптом заявив, що везе незадекларовані 20 кілограмів м"ясопродуктів, проте в багажнику і салоні автомобіля нічого забороненого виявлено не було. В той же час, під обшивкою салону було знайдено 13 загорнених в газету і обмотаних скотчем пакетів з валютою - всього 393 тисячі 500 американських доларів.

Сам порушник стверджує, що провезти контрабанду узявся за винагороду в 400 доларів, і навіть не здогадувався, скільки грошей везе. Достовірність його слів з"ясовуватимуть слідчі органи, а поки валюта і оцінений в 45 тисяч гривень транспортний засіб вилучений і переданий в Ягодинську митницю, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Митниками виявлено найбільшу у цьому році валютну контрабанду ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути