Ексклюзиви
понеділок, 24 грудня 2007 13:08

Мішель Родрігес посадили у в"язницю

Мішель Родрігес посадили у в"язницю

Актриса Мішель Родрігес, зірка телесеріалу "Lost", починає 24 грудня відбувати шестимісячне ув"язнення у в"язниці в передмісті Лос-Анджелеса, повідомляє Reuters.

В"язниця, де Родрігес належить відбувати покарання, переповнена, тому терміни за незначні злочини тут зазвичай знижуються. Так, в листопаді актриса Ліндсей Лохан відсиділа всього 84 хвилини замість 24 годин.

Суд засудив Родрігес до тюремного ув"язнення в жовтні 2007 року за порушення випробувального терміну. Він був встановлений для неї після того, як актрису, після декількох годин перебування в камері, випустили з переповненої в"язниці в 2006 році, куди вона потрапила по звинуваченнях в п"яному водінні. Під час випробувального періоду Родрігес кілька разів купувала алкоголь, а також відмовилася займатися суспільними роботами.

Варто відзначити, що в грудні у в"язницю за водіння автомобіля в нетверезому вигляді потрапив і кіноактор Кіфер Сазерленд. Він повинен відсидіти шість тижнів, крім того, йому призначили п"ятирічний випробувальний термін, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Мішель Родрігес посадили у в"язницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути