понеділок, 23 червня 2008 15:02

Міс Всесвіт-2008 одержить корону в $120 000 (ФОТО)

У В"єтнамі презентували корону міжнародного конкурсу краси Міс Всесвіт-2008, за яку будуть боротися представниці 80 країн світу. Фінал конкурсу пройде 14 липня в курортному місті Н"ячанг на півдні В"єтнаму.

Вартість корони, за словами представника оргкомітету конкурсу, складає $120 000. Її виготовила в"єтнамська ювелірна компанія Фуньуан (Phu Nhuan) PNJ - провідний в"єтнамський виробник виробів із золота, срібла і коштовних каменів.

Корона для Міс Всесвіт-2008 зроблена із платини і золота 18 каратів, прикрашена 555 білими і 375 кольоровими діамантами в 14-30 карат, кришталем і 19 камнями-морганітами в 60 карат.

За словами дизайнерів, жовтий колір золота продемонструє економічний ріст В"єтнаму, який вперше приймає міжнародний конкурс краси, а білий, рожевий і бурштиновий кольори напівкоштовного і дорогоцінного каміння символізують бадьорий дух, життєрадісність і натхнення.

Заходи в рамках 57-го конкурсу Міс Всесвіт почалися у В"єтнамі в суботу. Конкурсантки впродовж півмісяця будуть брати участь у цілому ряді програм, серед яких - модне дефіле, показ національного одягу, благодійний аукціон та інші заходи, які пройдуть у Хошіміні, Хояні, Халонзі і Ханої.

Офіційна частина конкурсу пройде в липні в курортному місті Н"ячанг на півдні країни. Міс Всесвіт-2008 назвуть зранку 14 липня за місцевим часом.

Україну на конкурсі представить 19-річна харків"янка Елеонора Масалаб, яка перемогла національного конкурсу Міс Україна Всесвіт - 2008.

Конкурс Міс Всесвіт входить у п"ятірку найпрестижніших конкурсів краси поряд з Міс Світу, Міс Земля, Міс Інтернешнл і Королева Світу.

За матеріалами: РИА Новости, Корреспондент.

Зараз ви читаєте новину «Міс Всесвіт-2008 одержить корону в $120 000 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути