Ексклюзиви
вівторок, 17 червня 2008 11:13

Міс Україна вирушила боротися за звання міс Всесвіт (ФОТО)
6

В понеділок, 16 червня, 19-річна Міс Україна Всесвіт — 2008 Елеонора Масалаб вилетіла до В"єтнаму, щоб поборотися 14 липня за звання найкрасивішої дівчини у Всесвіті.

Харків"янка прихопила з собою до В"єтнаму 25 суконь від відомих українських модельєрів. Особливими вона вважає дві — вечірню для фінального виходу від дизайнера весільних вбрань Стели Шаховської і плаття в національному стилі під назвою Ні наркотикам від Діани Дорожкіної. Для створення костюма дизайнер використовувала шкіру, шовк, мережива ручної роботи, вставки з національною вишивкою і камені Swarovski.

Окрім вбрань, Елеонора везе з собою національні сувеніри — картину і шаль роботи учнів київської школи-інтернату N15 для дітей, хворих на ДЦП. Ці речі будуть продані на благодійному аукціоні, на якому витрачають великі гроші найвідоміші гості-мільйонери конкурсу.

Елеонора понад три місяці готувалася до престижного конкурсу. "Весь цей час дівчина посилено вивчала англійську, займалася спортом, відвідувала курси психології і брала уроки хореографії. Тепер ще місяць вона готуватиметься у В"єтнамі. Елеонору чекає серйозна робота над собою, адже у неї 97 суперниць — найкрасивіші дівчата зі всього світу. Шкода, на цьому "іспиті краси" не можна взнати заздалегідь, яке питання випаде в інтелектуальному конкурсі", — каже директор конкурсу Міс Україна Всесвіт Ганна Филимонова. Підтримувати і допомагати українці буде "більш досвідчена" красуня, президент Міс Україна Всесвіт Олександра Ніколаєнко, яка також відправилася до В"єтнаму.

Нагадаємо, що 24 квітня в Києві закінчився фінал XVIII Національного конкурсу Міс Україна-2008, у фіналі перемогла Міс Київ-2008 Ірина Журавська, повідомляє Корреспондент.net.
Фото ТаблоID.
Зараз ви читаєте новину «Міс Україна вирушила боротися за звання міс Всесвіт (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути