середа, 25 квітня 2007 09:13

Міс Америка запрошує педофілів до себе додому (ФОТО)

Міс Америка 2007 року Лорен Нельсон (Lauren Nelson) допомогла поліції виявити декілька педофілів, що знайомилися з неповнолітніми через інтернет, передає в середу агентство Associated Press.

Співробітники підрозділу по боротьбі з комп"ютерними злочинами помістили на сайті знайомств анкету від імені 14-річної дівчинки. Поліцейські використовували дитячі фотографії Нельсон.

20-річна красуня прикидалася неповнолітньою і розмовляла з тими, хто зацікавилися її анкетою чоловіками. Тих, хто проявляв особливу наполегливість, Нельсон запрошувала до себе додому в Лонг-Айленд.

Коли чоловіки з"являлися на порозі будинку, їх чекали поліцейські і телекамери - в проекті брала участь телекомпанія Fox. Сюжет про інтернет-педофілів вийде в програмі "Найбільш розшукувані в Америці" в найближчі вихідні.

У поліції розповіли, що, завдяки співпраці з міс Америка, вони затримали щонайменше трьох чоловіків. Найближчим часом їм будуть пред"явлені звинувачення.

Сама Нельсон повідомила агентству, що із задоволенням брала участь в поліцейській операції. "Приємно усвідомлювати, що ці люди розмовляли з поліцейськими і зі мною, а не із справжніми 14-річними і 15-річними дівчатками", - пояснила красуня, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Міс Америка запрошує педофілів до себе додому (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути