четвер, 31 січня 2008 09:17

Минулий місяць – перший безсніжний січень у Нью-Йорку за останні 75 років

Для Нью-Йорка минулий місяць став першим безсніжним січнем за останні 75 років. Проте це не може бути доказом впливу на Землю глобального потеплення, заявили в середу представники метеорологічної служби США.

"У кожному сезоні існує дуже багато явищ, – відзначив Гевін Шмідт з Інституту космічних досліджень Годдарда при NASA. – Ми взагалі зараз говоримо про один окремий місяць. Такі випадки можуть бути незвичними, але їх не можна окремо приймати як прямий доказ глобального потепління".

Як повідомляє метеорологічна служба США, зазвичай у Нью-Йорку щороку в одному лише січні випадає понад 20 см опадів. У нинішньому ж році зафіксовано менше 25 мм опадів. Синоптики пропонують лише одне пояснення малій кількості снігу – нинішньої зими було зафіксовано невелике число океанських штормів. "Більшість буревіїв пройшли в глибині країни, на захів від Нью-Йорка", – відзначив метеоролог Джозеф Полліна, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Минулий місяць – перший безсніжний січень у Нью-Йорку за останні 75 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути