Ексклюзиви
понеділок, 01 вересня 2008 16:40

Міносвіти скасує пільги для абітурієнтів

Міністерство освіти збирається скасувати пільги для абітурієнтів, що вступатимуть до вузів наступного року. Про це на прес-конференції сьогодні повідомив міністр освіти та науки України Іван Вакарчук.

"Уже розроблений проект закону, що передбачає внесення радикальних змін до системи незалежного зовнішнього оцінювання. Ми збираємося скасувати всі пільги при вступі до українських вузів для абітурієнтів наступних років. Проект закону планується підписати найближчим часом. Ознайомитися з новими умовами прийому до вузів можна буде вже в листопаді на офіційному сайті Міністерства освіти України", - заявив І. Вакарчук.

Також І. Вакарчук повідомив, що абсолютно всі першокласники країни пішли сьогодні до школи. "Навіть на територіях, що постраждали від повені цього року, пройшло свято 1 дзвоника. Школи відремонтовані, навчальний процес налагоджений у звичайному режимі", - наголосив І. Вакарчук.

Стосовно дошкільної освіти, І. Вакарчук повідомив, що цього року до дитсадків пішло на 50-60 тисяч дітей більше порівняно з 2007 р, повідомляє Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Міносвіти скасує пільги для абітурієнтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути