вівторок, 03 лютого 2009 12:36

Міністр оборони Індії назвав Пакистан епіцентром тероризму

Міністр оборони Індії назвав Пакистан епіцентром тероризму
Міністр оборони Індії Араккапарамбіл Куріан Ентоні назвав Пакистан епіцентром світового тероризму і нагадав Ісламабаду про необхідність демонтажу терористичної інфраструктури з території країни.

По суті справи міністр оборони Індії пропонує припинити діяльність ісламських радикалів і терористичних угрупувань - їх офісів, таборів на території Пакистану.

"Пакистан став епіцентром міжнародного тероризму", - сказав він в Нью-Делі у вівторок на відкритті 11-ої Конференції з безпеки в Азії.

Індія звинувачує Пакистан в тому, що на його території була спланована і підготовлена атака терористів на Мумбаї 26 листопада, жертвами якої сталі 179 людей. 5 січня Нью-Делі передало Ісламабаду матеріали розслідування нападу, на підставі яких вимагає прийняти заходи відносно терористичних організацій і угрупувань, що діють на пакистанській землі.

Ентоні став другим членом уряду, який використовував таку різку риторику відносно Пакистану

Ентоні став другим членом уряду, який використовував таку різку риторику відносно Пакистану. У грудні "епіцентром тероризму" Пакистан назвав прем"єр-міністр Манмохан Сингх.

"Як цей регіон, так і весь світ зацікавлений в тому, щоб автори цього безглуздого акту насильства були притягнуті до відповідальності, а інфраструктура тероризму була знищена", - підкреслив індійський міністр.

За його словами, обставини підготовки мумбайського теракту "повністю перекреслюють" обіцянки Ісламабаду не допускати терористичної активності на його території, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Міністр оборони Індії назвав Пакистан епіцентром тероризму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути