Ексклюзиви
середа, 30 липня 2008 13:24

Міністерство оборони готується до можливих епідемій на заході України

Міністерство оборони готується до можливих епідемій на заході України

У зв"язку із можливим загостренням санітарної та санітарно-епідеміологічної обстановки в районах Західної України, які постраждали внаслідок стихійного лиха, керівництвом медичної служби Міністерства оборони України вживаються заходи щодо посилення готовності закладів охорони здоров"я, медичних підрозділів військових частин Збройних Сил України.

Як повідомили в Управлінні прес-служби Міністерства оборони України, так, у Департаменті охорони здоров"я Міністерства оборони України під керівництвом заступника глави оборонного відомства Ігоря Монтрезора відбулася розширена службова нарада, під час якої було проаналізовано готовність військово-медичної служби до участі у ліквідації наслідків стихійного лиха у Івано-Франківській, Тернопільській, Львівській, Чернівецькій та Вінницькій областях та віддані необхідні розпорядження підлеглим медичним структурам.

Начальниками Військово-медичних клінічних центрів регіонів та закладів охорони здоров"я безпосереднього підпорядкування вжитті додаткові заходи щодо підвищення готовності військових госпіталів, санітарно-епідеміологічних закладів до виконання завдань з надання допомоги постраждалому населенню.

Всі медичні бригади укомплектовані висококваліфікованими спеціалістами, необхідними лікарськими засобами, медичною апаратурою і обладнанням та готові до виїзду на санітарних автомобілях в райони призначення. Також у готовності до надання екстреної медичної допомоги знаходяться санітарний літак Ан-26 "Віта" та санітарні вертольоти Мі-8.

У повну готовність приведені сили та засоби державної санітарно-епідеміологічної служби Міністерства оборони України, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Міністерство оборони готується до можливих епідемій на заході України ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути