Ексклюзиви
пʼятниця, 18 травня 2007 17:04

Мінет кожному зі своїх виборців обіцяє кандидат у Бельгійський сенат (ФОТО)

 



Кандидат в бельгійський сенат від партії протесту NEE ("ні" в перекладі з голландського) Таня Дерво гарантувала "сюрприз" для тих, хто запишеться в список охочих насолодитися: вона "обіцяє" 400 тисяч мінетів в рамках своєї провокаційної виборчої інтернет-кампанії.

Студентка, що вивчає маркетинг, вирішила разом з п"ятьма друзями узяти академічну відпустку, щоб виставити свою кандидатуру на муніципальних і парламентських виборах у Бельгії з метою дати можливість "непартійного протестного голосування" тим виборцям, яких не влаштовує жодна партія, і які хочуть показати, що розчаровані невиконаними обіцянками.

Спочатку Таня з"являлася в передвиборній рекламі NEE голою або напіводягненою з крилами ангела і обіцяла створити 400 тисяч jobs (робочих місць) - після пропозиції партії прем"єр-міністра Гі Верхофстадта створити 200 тисяч робочих місць.

Проте реакція одного з прихильників, що грайливо запитав її, чом би їй не пообіцяти логічнішого при такому образі blowjobs ("мінет" в перекладі з англійського) замість jobs, привела до того, що Таня і її команда зважилися дати ще більш провокаційне тлумачення гасла.

На її передвиборній інтернет-сторінці www.nee-antverpen.be Таня тепер пропонує "400 тисяч мінетів" тим, хто записався. Веб-сторінка партії NEE в даний час є найбільш відвідуваним політичним порталом, випереджаючи сайт американського Білого дому і Лейбористської партії Великобританії, повідомляє ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Мінет кожному зі своїх виборців обіцяє кандидат у Бельгійський сенат (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути