Ексклюзиви
четвер, 10 січня 2008 10:50

Міліцією зафіксовано шість випадків фатального застосування піротехніки

У період з 31 грудня 2007 року по 3 січня 2008 року було зафіксовано шість фактів травмування громадян внаслідок використання піротехнічних засобів, з яких п"ять – на Одещині.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

Зокрема, 1 січня 2008 року в Одесі до міліції надійшло повідомлення про те, що на одній з баз відпочинку громадянин постраждав від спрацювання піротехнічного виробу. Під час виїзду на місце події було виявлено труп 23-річного місцевого мешканця. З"ясовано, що близько 00.30 останній, під час відзначення з друзями Нового року, вирішив запустити салют. Порушуючи правила безпеки при використанні піротехнічного засобу, він нахилився над піротехнічним виробом, який у цей момент спрацював. Унаслідок цього юнак отримав смертельне поранення в обличчя. Попередня причина смерті – відкрита черепно-мозкова травма.

Аналогічні випадки зафіксовано у Ширяївському районі на Одещині, де внаслідок використання піротехнічного виробу 16-річний юнак отримав опік правого ока, та в Березівському районі, де 49-річна жінка отримала проникаюче поранення лівого ока. А в обласному центрі з цих же причин 30-річний чоловік зазнав поранення області лоба та кисті лівої руки і ще один одесит - опік лівого ока. У Харкові ж 1 січня о 05.10 до офтальмологічної лікарні звернулася 35-річна місцева мешканка у зв"язку з отриманням її неповнолітнім сином тілесних ушкоджень в результаті використання піротехнічного виробу, який потрапив йому в обличчя.

За усіма фактами травмування громадян проводяться відповідні перевірки.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Міліцією зафіксовано шість випадків фатального застосування піротехніки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути