четвер, 02 серпня 2007 11:51

Міліція називає масову бійку у Москві побутовою

Масова бійка, що сталася напередодні увечері біля станції метро "ВДНХ" на північному сході столиці, виникла на побутовому ґрунті, повідомив заступник начальника управління інформації і громадських зв"язків ГУВС Москви Євгеній Гільдеєв.

"Як встановила слідча група, бійка сталася в результаті спільного розпивання спиртних напоїв і не є міжнаціональним конфліктом, як повідомляють деякі ЗМІ", - сказав Євгеній Гільдеєв. За його даними, у бійці брали участь дев"ять осіб, з яких четверо були госпіталізовані з ножовими пораненнями різного ступеня тяжкості. Потерпілі не можуть описати нападаючих, оскільки у момент бійки знаходилися в нетверезому стані, наголосив представник столичного ГУВС. Він додав, що зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи, слідча група продовжує роботу.

За даними ГУВС столиці, бійка біля південного виходу метро "ВДНХ" відбулася у середу о 23.13. Наряд патрульно-постової служби, що прибув на місце події, виявив шестеро потерпілих, з яких двоє отримали незначні порізи, четверо - ножові поранення. Нападаючі з місця події втекли,  оголошено їх розшук. Проводиться розслідування, передає GZT.ru.

Зараз ви читаєте новину «Міліція називає масову бійку у Москві побутовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути