вівторок, 29 січня 2008 12:39

Міліціонерів нагородили за розкриття пограбувань київських банків (ФОТО)
7

Розкриття низки пограбувань банківських філій, які сталися в столиці протягом минулого року, стало для Київської міліції справою честі.

Зловмисники в масках уривалися в банки, і погрожуючи пістолетом- кулеметом "Узі" забирали гроші. Одного разу вони навіть влаштували стрілянину. Ніхто не постраждав, проте стало зрозуміло - затримати нападників потрібно якнайшвидше - інакше може пролитися кров невинних людей.

Щоб допомогти міліції вийти на слід злочинців, група компаній "Венбест" оголосила про винагороду тим, хто допоможе вийти на грабіжників. А "Магнолія-ТБ" гарантувала, що людина за інформацію про злочинців, дійсно отримає гроші.

Зараз підозрювані в пограбуваннях вже в камерах попереднього ув"язнення. Історія їх затримання схожа на справжній бойовик. Патрульні затримали зловмисників для перевірки, в той момент, коли вони збиралися на чергову вилазку. Чоловіки почали стріляти, важко поранили міліціонера і випадкового перехожого. Проте втекти їм не вдалося.

Одного затримали у таксі на Мосту Патона, а іншого через деякий час в Черкасах, під час чергової спроби пограбувати банк. Тепер із затриманими працюють слідчі, а керівництво групи компаній "Венбест" дотримуючись слова - вручило грошову винагороду всім міліціонерам, які затримували грабіжників, повідомляє Magnolia-TV.com.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонерів нагородили за розкриття пограбувань київських банків (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути