Ексклюзиви
пʼятниця, 19 січня 2018 18:58

Мілана Плиска перенесла дві операції на мозку – потрібні кошти на термінову реабілітацію за кордоном

5-річна Мілана Плиска з Дніпра перебуває в інституті нейрохірургії ім. Ромоданова. У дівчинки діагностували об'ємне утворення середніх структур головного мозку, внутрішню гідроцефалію - пухлину мозку. Дитина перенесла дві операції. Їй потрібна реабілітація, яку можуть проводити лише за кордоном. Батьки просять допомоги.

 

"Захворювання в Міланки виявили на початку грудня. Звернутися до лікарів нас спонукало те, що в дитини почало "косити" ліве око. З лівою ногою теж були проблеми. Ми пішли до невропатолога. Вона направила на МРТ. Після обстеження попередньо поставили такий діагноз. І направили на обстеження в інститут Ромоданова. Тут захворювання підтвердили. Міланці зробили дві операції. Проводити після такого оперативного втручання реабілітацію в нашій державі не беруться. Ми відправили свої документи в клініку Ізраїля, чекаємо відповіді. Якою буде сума, ще не відомо. Але на таке лікування потрібні чималі кошти. Гроші вже зараз треба збирати, бо будь-яке зволікання йтиме не на користь Мілані. Після операцій Мілана перебувала в платній палаті. Бо їй потрібен був абсолютний спокій. На обстеження, операції і лікування ми тратили свої кошти, від родичів, кумів, друзів і знайомих. І просто від небайдужих людей. Грошей не вистачає, а будь-яке зволікання в проведенні реабілітації загрожує життю нашої донечки. Звертаємося за допомогою до небайдужих людей", - розповіла Gazeta.ua мати Ірина Плиска.

 

Батько Мілани Тихон Плиска працює начальником відділення соціально-психологічної служби Дніпровської установи виконання покарань №4, Ірина – менеджером по збуту в супермаркеті. Мілана їхня єдина дитина.

 

Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку – 5168 7572 7068 9930 (Плиска Ірина Олександрівна), контакти Тихона Плиски - 0(66) 00 68 890.
Любов КАРНАРУК
Фото надане Іриною Плискою

Зараз ви читаєте новину «Мілана Плиска перенесла дві операції на мозку – потрібні кошти на термінову реабілітацію за кордоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути