понеділок, 17 грудня 2007 16:27

Мийник вікон залишився живий після падіння з 47-го поверху

Мийник вікон залишився живий після падіння з 47-го поверху хмарочоса в Нью-Йорку.

37-річний службовець компанії City Wide Window Cleaning, що надає послуги з миття вікон міських хмарочосів США, Алсідес Моренно знаходився разом з своїм братом в будівельній люльці в районі 47-го поверху елітної висотної будівлі Solow Tower, коли дерев"яно-металева конструкція раптово зірвалася вниз.

Стрімко згрупувавшись, Моренно розпластався по дну люльки, вчепившись пальцями у вузькі краї дерев"яного помосту. Мабуть, саме це і врятувало життя робітника.

Платформа вагою більш ніж в півтонни полетіла вниз, уповільнивши собою падіння, швидкість якого склала близько 200 кілометрів на годину.

В даний час потерпілий знаходиться в реанімаційному відділенні однієї з лікарень міста. У нього численні переломи, забиття легенів і пошкодження деяких внутрішніх органів. Проте, пацієнт знаходиться при свідомості, може рухати руками і ногами і розплющує очі.

Лікарі дивуються, яким чином Алсідесу Моренні вдалося вижити після такого падіння, адже, за їхніми словами, "падіння з вже 10-11 поверхів є смертельними практично у всіх випадках".

На жаль, його 30-річний брат Едгар Моренно загинув в інциденті.

Місцеві власті негайно почали наслідок по з"ясуванню причин нещасного випадку. За попередньою версією, кріпильні троси були неправильно зафіксовані на даху будівлі, повідомляє в понеділок Інтернет служба британського телеканалу Sky News.

Зараз ви читаєте новину «Мийник вікон залишився живий після падіння з 47-го поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути