середа, 14 червня 2017 14:49

Михайло Савка виступав на благодійних концертах, тепер сам потребує допомоги

Автор: Фото надане Людмилою Лінник-Савка
  Михайло Савка організував численні дитячі та дорослі хори
Михайло Савка організував численні дитячі та дорослі хори

66-річний Михайло Савка з Івано-Франківська перебуває в Національному інститут хірургії та трансплантології ім. Шалімова в Києві. Має поєднану мітрально-аортальну ваду серця третього ступеня. Потребує термінової і складної операції. Її вартість становить 100 тис. грн.

"Не думала, що колись мені доведеться таке писати, але життя вносить свої корективи. Кілька тижнів тому наша родина влаштовувала благодійний концерт і просила допомоги для інших, а сьогодні вона потрібна нам самим. Наш дідусь і батько мого чоловіка Андрія – Михайло Савка має поєднану мітрально-аортальну ваду серця третього ступеня", - написала у Facebook невістка Людмила Лінник-Савка.

Михайло Савка викладав у школах і гімназії №1 Івано-Франківська. Організував численні дитячі та дорослі хори. Є солістом родинного ансамблю "Савка-бенд", в якому співають і грають на різних інструментах син Андрій, невістка Людмила та їхні четверо дітей. Ансамбль постійно бере участь у благодійних концертах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Любомиру Конику на пересадку кісткового мозку потрібно $125 тис.

"Зараз Михайло Дем'янович є регентом церковного хору в селі Старий Лисець. Це поруч з Івано-Франківськом. Кілька днів тому його обстежували і направили в інститут Шалімова. Поки що проводять обстеження. Але операцію треба робити терміново. Лікарі кажуть, ще рік і вже ніхто не візьметься. Після того, як я написала у Facebook, друзі і майже або й зовсім незнайомі люди запропонували нам у Києві житло, транспорт, навіть домашню їжу. Тепер маємо зібрати потрібну суму і врятувати нашого батька. Я знаю, що добро завжди перемагає", - говорить Людмила.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку - 4149 4978 1296 2472 (дружина Савка Галина Ярославівна).

Контакти сина Михайла Савки Андрія – (095) 40 11 808 або (098) 410 23 83.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Савка виступав на благодійних концертах, тепер сам потребує допомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути