Ексклюзиви
середа, 30 травня 2007 14:50

Microsoft випускає революційний інтерфейс для користувачів (ФОТО)

Відома компанія презентувала свій новий продукт - Microsoft Surface - призначений для користувача, що дозволяє простим дотиком рук до 30-дюймового мультиконтактному екрану замовляти і оплачувати страви в ресторані, купувати квитки в касах, редагувати зображення, грати і проробляти безліч інших речей.

Контактні екрани, самі по собі, не є новинкою. Проте по своїх можливостях нова система перевершує попередників. Горизонтальне розташування столу-екрану дозволяє взаємодіяти з віртуальним світом не тільки за допомогою дотиків пальців, але і пересуванням реальних предметів.

З новою системою можна добитися того, що при розміщенні на поверхні столу цифрового фотоапарата на екран автоматично виводитимуться знімки з нього. Причому користувач зможе руками сортувати їх, пересувати з місця на місце, міняти масштаб зображень і так далі. Можна руками "перевернути" картку, записавши щось на її "зворотній стороні". Поклавши ж на поверхню столу КПК, можна коротким рухом пальців записати "розкладені" на столі фотографії в його пам"ять: просто згребти знімки в купу і підвести її до кружка, який світиться навколо "надолонника".

Аналогічно при оплаті обіду можна легко перекласти гроші з банківської картки на рахунок кафе або ресторану, якщо сам стіл в нім буде екраном з технологією Microsoft Surface.

Microsoft Surface - не перша в світі система з описаними вище можливостями, проте, затверджує Том, Microsoft - перша компанія, яка випустила такий продукт у вигляді рішення, готового до комерційного масового розповсюдження, повідомляє Мембрана.ру.

Зараз ви читаєте новину «Microsoft випускає революційний інтерфейс для користувачів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути