четвер, 12 лютого 2015 21:40

Метрополітен дурить киян - депутат Київради від Ляшка

Метрополітен дурить киян - депутат Київради від Ляшка
Фото: everyday.in.ua

Сьогодні, в ході чергової сесії Київради, кияни дізналися, що київський метрополітен планує заробити на рекламі 30 мільйонів гривень. І завдяки цим тридцяти мільйонам проїзд в метрополітені коштує не 4.50, а чотири гривні, чи насправді це так?Задався питанням голова Фракції Радильної партії у Київраді Марк Гресь.

"Нескладні підрахунки показали, станція метрополітену заробляє 48 тис. грн, або 100 гривень на метрі квадратному рекламного носія. Але ж це фантастично низькі цифри, адже борд на окружній - це 500 доларів на місяць. Ціна в метро має бути вдесятеро більше, і в реалії вона і є вдесятеро більшою, але замовник платить готівкою по 2-3-4 тисячі за метр, а в бюджет іде сотня "вічно-дерев'яних" гривень." – пише  Гресь на своїй сторінці у Фейсбук.

"Після двократного подорожчання проїзду метрополітен отримав додатково 700 мільйонів гривень. Таку ж суму метрополітен втрачає від різниці між білої та чорної бухгалтерії. Але виявилося, що підняти проїзд та пограбувати більшість киян виявилося набагато легше, ніж розорити посередників" – додав політик.

"Формальна причина - юридична неможливість розірвати угоди з посередниками. Отже розірвати договір з мільйонами киян - запросто.А посваритися із десятком посередників - боронь Боже" – емоційно закінчив голова фракції РПЛ.

Зараз ви читаєте новину «Метрополітен дурить киян - депутат Київради від Ляшка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути