Ексклюзиви
середа, 05 березня 2008 14:50

Мешканка Нью-Йорка народила рідкісну однояйцеву трійню (ФОТО)

Був час, коли жителі Нью-Йорка Том і Еллісон Пенн думали, що будуть щасливі, якщо заведуть хоч би одну дитину. Але минулого тижня вони стали батьками відразу трьох дітей.

При одному шансі на 200 мільйонів Еллісон народила однояйцеву трійню: хлопчиків, яких назвали Логан, Елі і Коллін вагою від 1,81 до 2,14 кг

"Це диво, а не діти", - сказав 46-річний Том, представляючи разом з дружиною трійню на прес-конференції в клініці Університету North Shore.

31-річна Еллісон говорить, що вони з чоловіком намагалися завести дітей з тих пір, як одружилися чотири роки тому. Хоча і через штучне запліднення, але це нарешті трапилося. "Я думала, що у нас буде одна дитина. Я думала, добре б, щоб був хоч би один", - говорить вона.

Том і Еллісон, які обидва працюють в міністерстві природних ресурсів, розповідають, що були приголомшені, коли дізналися, що у них народиться трійня. "Я подивився на Еллісон, її рот був широко відкритий, а очі були схожі на блюдця, і вона не говорила ні слова", - згадує Том.

По його оцінках, хлопчикам знадобляться близько 10 тис. підгузників на рік. На щастя, Університет погодився узяти на себе витрати на підгузники в перші два роки, повідомляє NewYork Daily.

Зараз ви читаєте новину «Мешканка Нью-Йорка народила рідкісну однояйцеву трійню (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути