Ексклюзиви
пʼятниця, 17 вересня 2010 16:14

Мерія готує атаку на таксистів - БЮТ

Мерія готує атаку на таксистів - БЮТ
З нового року київська влада готує скасування ліцензій на здійснення пасажирських перевезень на таксі, які будуть замінені на дозволи, що видаються КМДА. Це призведе до підвищення цін на послуги таксі, зростання корупції і може викликати страйки таксистів. Такої думки дотримується депутат Київради від БЮТ, член постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Сергій Мельник.

"Не встигла спасти хвиля загрози витіснення приватних перевізників з автобусами і маршрутками, як випливає інформація, що готується атака на таксистів", - відзначив С. Мельник, якого процитували в прес-службі фракції БЮТ у Київраді.

За його словами, "київська мерія більше року намагається створити єдиного оператора на ринку послуг таксі, а за умови отримання нею важелів впливу більшість існуючих компаній зникне. Як наслідок, збільшаться ціни на ці послуги".

Депутат також відзначив, що в даний час уряд розробляє законопроекти, якими передбачається передача функцій з формування та управління ринком пасажирських перевезень на таксі та авто на замовлення органами місцевого самоврядування шляхом скасування ліцензування для цих видів господарської діяльності та впровадження іншої дозвільної системи на діяльність у цій сфері послуг .

"Заміна ліцензії, яка сьогодні видається Міністерством транспорту, на дозвіл, який буде видаватися КМДА, однозначно призведе до переділу ринку послуг таксі та високу ймовірність його монополізації", - заявив С. Мельник.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «Мерія готує атаку на таксистів - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути