Ексклюзиви
четвер, 19 листопада 2015 17:20

Мережа кінотеатрів "Мультиплекс" зі скандалом заходить в Sky Mall

Мережа кінотеатрів "Мультиплекс" зі скандалом заходить в Sky Mall

У торгівельно-розважальному центрі Sky Mall закрився кінотеатр Kronverk Cinema. Як вдалося з'ясувати ГолосUA, причина закриття закладу – конфлікт між власниками ТРЦ і Kronverk Cinema довкола вартості оренди. Вранці в понеділок 16 листопада співробітники Kronverk Cinema не змогли потрапити на своє місце роботи, оскільки приміщення були перекриті дерев'яними щитами і охоронялися молодими людьми специфічної зовнішності – "тітушками". Очевидно, що зробило це самоправство керівництво ТРЦ не без участі нового орендаря.

Джерела повідомляють, що договір оренди кінотеатру з ТРЦ ще не закінчився. Судового рішення про розірвання договору також не було. Нібито незабаром в Sky Mall відкриється новий кінотеатр мережі "Мультиплекс".

Тобто вочевидь зміна орендаря сталася з подачі конкурента, що пояснює, чому в розпал кризи переговори між ТРЦ і Kronverk зайшли в глухий кут. Минулого тижня на сторінці Sky Mall у Facebook з'явилося повідомлення про припинення роботи Kronverk Cinema без зазначення будь-яких подробиць.

Отримати коментар у прес-службах Sky Mall, Kronverk Cinema та "Мультиплексі" виявилося непосильним завданням. Мабуть телефони Kronverk знаходяться за "периметром", в "Мультиплексу" "немає прес-служби", а співробітники контакт-центру Sky Mall просто ігнорують дзвінки.

Ще не всі забули про недавній конфлікт між Адамовським і Тедером відносно прав акціонерів на ТРЦ, як уже почався новий. Так ТРЦ Sky Mall може заслужити погану славу.

Окрім потенційних судових тяжб новим орендарям загрожують і незаплановані фінансові втрати. Як нам стало відомо, в Skymall є проблеми з безпекою. Зокрема, колишній працівник запевняє, що система димовидалення не працює, співробітники ДержНС, окрім цього, фіксували й інші порушення. Нібито орендодавець не квапився виконувати вимоги рятувальників, погоджуючись на штраф. За його словами, щоб усунути всі недоліки, необхідно серйозно вкластися.

Нагадаємо, торік у Києві згорів кінотеатр "Жовтень". У міліції заявили, що в кінотеатрі не дотримувалися правила пожежної безпеки. Раніше довкола кінотеатру "тлів" тривалий конфлікт за право власності.

Зараз ви читаєте новину «Мережа кінотеатрів "Мультиплекс" зі скандалом заходить в Sky Mall». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути