Ексклюзиви
пʼятниця, 10 жовтня 2008 18:47

Mercedes, що мчав на великій швидкості, збив на смерть 15-річну дівчинку

На столичному проспекті Правди водій Mercedes, що мчав на великій швидкості, збив на смерть 15-річну дівчинку, що переходила дорогу на пішохідному переході. Правоохоронці знайшли машину-вбивцю, але її господаря затримати не вдалося – він втік .

15-річна Люба Нікітіна переходила дорогу на регульованому пішохідному переході біля будинку N66 на проспекті Правди разом зі своїм другом Віктором Тарасенко. Як повідомили очевидці, несподівано на всіх парах вилетів Mercedes S500. Удар був настільки сильним, що дівчинку відкинуло до стіни будинку, який знаходився на протилежній стороні дорогі, медикам довелося збирати тіло нещасною буквально по шматочках. Супутник Люби постраждав менше: у хлопця переломи і удари.

"Машина мчала із страшною швидкістю, - говорять свідки трагедії. - Як мінімум 200 км. в годину! Та як так можна? Ці нещасні зовсім ще діти!"

Молоду людину відразу відвезли до травмпункту Подільського району. За словами медиків, йому вже краще.

Як повідомив заступник керівника ЦОС ГУ МВС Володимир Дмитренко, правоохоронці знайшли машину вже через декілька хвилин. "Водій залишив її в гаражному кооперативі неподалеку, в провулку Квітневом. На лівій передній частині машини виявилася велика вм"ятина, сліди крові і одягу загиблої", - повідомив Дмитренко.

Особу господаря машини встановили, але затримати його не вдалося. Дмитренко допускає, що він втік. "Вже порушена кримінальна справа. Особа господаря машини встановлена. Але затримати його не змогли. Мабуть, втік. Дівчина вчилася в 10-му класі 242-ої київської школи. Новина про її смерть там шокувала всіх", - цитує слова міліціонера повідомляє Комсомольская правда в Украине.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes, що мчав на великій швидкості, збив на смерть 15-річну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути