Ексклюзиви
пʼятниця, 18 липня 2008 18:03

Мер Нью-Йорка просунувся на 23 позиції в списку багатіїв від Forbes

Журнал Forbes просунув мера Нью-Йорка Майкла Блумберга на 23 позиції вгору в своєму списку мільярдерів, перерахувавши його капітал.

"Нова оцінка підвищить його статок до розміру понад 15 мільярдів доларів. Це стрімко проштовхне його вгору на 42 позицію, поступаючись засновникові Microsoft Полу Аллену і блискучому інвестору Кірку Керкоряну, але випереджаючи нинішнього гендиректора Microsoft Стіва Балмера і Ебігейла Джонсона з Fidelity ", - повідомив інтернет-сайт видання.

До цього дня Блумберг займав 65 рядок в списку найбагатших людей планети.

Переоцінка вартості медійної імперії Блумберга проведена у зв"язку з досягнутою домовленістю між банком Merrill Lynch і агентством Bloomberg про викуп на користь останнього 20% власних акцій за 4,425 мільярда доларів. Про це повідомив в четвер сам інвестбанк Merrill Lynch після оголошення збитків за підсумками другого кварталу у розмірі 4,65 мільярда доларів.

Операція дозволяє оцінити Bloomberg в 22,5 мільярда доларів, а особистий капітал Блумерга, якому належить контрольний пакет, в суму понад 15 мільярдів доларів, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Мер Нью-Йорка просунувся на 23 позиції в списку багатіїв від Forbes ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути