Ексклюзиви
середа, 12 вересня 2007 18:29

Мер грецького острова Закінф арештований у справі про підпал мерії

Мер грецького острова Закинф Акис Цагаропулос арештований у справі про підпал однієї з будівель, що належать мерії, повідомило в середу грецьке державне телебачення.

Проти мера були висунуті в цілому п"ятнадцять звинувачень, зокрема три - в серйозних злочинах. Зокрема, слідство називає його замовником невдалого підпалу економічної служби мерії. Разом з мером затримано ще три людини. Суд вибрав ним запобіжним заходом утримання під вартою.

Минулого тижня поліція затримала людину, що намагалася встановити саморобний вибуховий пристрій біля економічного відділу муніципалітету Закінфа. Затриманий показав, що отримав замовлення на підпал від мера острова.

Слідство припускає, що мотивом для підпалу стало бажання мера знищити фінансові документи муніципалітету. Мер і його співробітники звинувачуються в розтраті більш ніж 13 мільйонів євро з острівного бюджету.

Закінф - третій за величиною острів в архіпелагу Іонічних островів на заході Греції, його населення складає більше сорока тисяч чоловік, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Мер грецького острова Закінф арештований у справі про підпал мерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути