четвер, 06 травня 2021 12:53

"Мене щороку оперують" - на лікування сепсису матері двох дітей потрібна допомога

Автор: Фото надане Анастасією Яхненко
  30-річна Анастасія Яхненко зі Сміли на Черкащині 4-й рік лікує сепсис і має високу температуру. Після четвертої операції по гінекології на лікування потрібна допомога.
30-річна Анастасія Яхненко зі Сміли на Черкащині 4-й рік лікує сепсис і має високу температуру. Після четвертої операції по гінекології на лікування потрібна допомога.

30-річна Анастасія Яхненко зі Сміли на Черкащині четвертий рік лікує сепсис і має високу температуру. Перенесла четверту операцію по гінекології. На лікування потрібна допомога.

"Усе почалося після других пологів. Першу дитину я ледве народила, друга народилася передчасно. Мене кесарили. На сьомий день уже вдома підвищилася температура. А за кілька місяців була до 38 градусів. Лікування в лікарнях не допомагає. Мене щороку оперують. Не допомогла і "чистка" крові. Була на обстеженнях, де тільки можна. Робила комп'ютерну томографію, МРТ, здавала аналізи, але не виявляють причину. Їхати на обстеження за кордон не маю коштів. Навіть на операції доводиться брати кредити. Недавно перенесла четверту. Цього разу трохи грошима допомогли небайдужі люди, після публікації на сайті Gazeta.ua. Температура понизилася на кілька градусів. 17 травня знову потрібно лягати на лікування. Знову звертаюся до людей. Бо допомогти нікому. Я маю двох діток і маму", - розповіла Gazeta.ua мати Світлана Філоненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Настя рік була в реанімації та майже два роки на ШВЛ" - мати благає про допомогу на лікування дитини за кордоном

Реквізити для допомоги:
карта Приватбанку: 4731 2191 1404 9145 (Яхненко Анастасія Геннадіївна).

Зараз ви читаєте новину «"Мене щороку оперують" - на лікування сепсису матері двох дітей потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути