четвер, 19 липня 2007 14:34

Маєток британської "Фабрики зірок" перетворять на найдорожчий заміський будинок

Після реставрації маєток Уайтанхерст, де проходили зйомки шоу ВВС "Fame Academy", стане найдорожчим заміським будинком у Великобританії, повідомляє Daily Telegraph. Його вартість перевищить півмільярда доларів. Зараз найдорожчим британським маєтком є Updown Court в Сурреї, він коштує вдвічі дешевше.

Уайтанхерст є другою за величиною після Букингемського палацу приватною резиденцією в передмісті Лондона. Будинок був куплений девелопером Маркусом Купером за 65 мільйонів доларів, компанія якого, The Cooper Group, і має намір відремонтувати маєток.

Резиденція була побудована в 1913-1920 роках Джорджем Хаббардом для "мильного" магната сера Артура Кросфілда. У ній 65 кімнат, включаючи 25 спалень і 12 ванних кімнат, спортзал, бібліотека та сауна. Бальний зал Уайтанхерста займає близько 3700 квадратних метрів, висота стелі в ньому складає шість метрів.

На думку представника компанії PropertyVision, яка підбирає будинки для забезпечених клієнтів, очевидно, що зацікавленими покупцями Уайтанхерста стануть, в першу чергу, росіяни або араби, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Маєток британської "Фабрики зірок" перетворять на найдорожчий заміський будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути