Ексклюзиви
вівторок, 20 березня 2007 15:07

Мати втопила сина на Миколаївщині

У неділю ввечері в Першотравневий міський відділ міліції Миколаївської області поступив тривожний дзвінок. Жінка повідомила, що в районі місцевої човнової станції вона бачила дівчину, яка вкинула в річку щось загорнуте в ковдру і швидко пішла геть. Можливо, в згортку була дитина.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Дійсно, недалеко від берега, на глибині півметра лежав червоний згорток. Розвернувши ковдру, співробітники міліції побачили мертву дитину.

Бригада швидкої допомоги прибула оперативно. Близько 10 хвилин медики боролися за життя немовляти і серце двотижневого хлопчика знов забилося. Зараз дитина знаходиться в реанімаційному відділенні. Лікарі оцінюють його стан як задовільний.

Приблизно за годину після виклику опергрупи, у міськвідділ міліції прийшла сімейна пара. Молоді люди заявили, що в них пропав новонароджений син. Молода жінка зі сльозами на очах розповідала, що вийшла з квартири на кілька хвилин в магазин за молочною сумішшю для дитини. За цей час хтось проник в їхнє помешкання і викрав малюка.

Поки засмучена мама давала свідчення в міліції, склали словесний портрет дівчини, яка кинула дитину в річку. Оперативники з"ясували, що мати, у якої нібито пропала дитина, і дівчина біля річки – одна і та сама людина. Міліція відкрила кримінальну справу, передають Николаевские новости.

Зараз ви читаєте новину «Мати втопила сина на Миколаївщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути