середа, 30 липня 2008 14:00

Мати тримала 3-місячну дочку на балконі в ланцюгах (ФОТО)

Народивши дочку замість бажаного сина, 32-річна ростовчанка вирішила заморити її: вона тримала 3-місячне маля на балконі в 40-градусну спеку прикованим ланцюгом до поручнів.

Шокуючий випадок відбувся в Першотравневому районі. Тетяна Т. не хотіла чути крики голодної дочки і виганяла матір-пенсіонерку разом з малятком на балкон. Щоб не звалитися вниз, на ніч старенька прив"язувала себе і внучку до поручнів ланцюгами.

Тетяна хотіла сина, але замість нього на світ з"явилася прекрасна блакитноока дівчинка. Жінка відразу зненавиділа Настеньку.

"Мати не годувала дитини, - поділилася сусідка Людмила Гончарова. - Я Настеньці приносила молоко, адже жаль маля. А вона сама випивала його. Я бачила, як бабуся годувала малятко варенням, розведеним водою."

На сполох забили лікарі. Вони помітили, що малятко не набирає вагу. "Настенька була схожа на скелет, обтягнутий шкірою, синього кольору, - продовжує Людмила Гончарова. - Дивитися було гірко. У мене серце не витримувало. Вона ж ще і била її, щоб та не плакала."

Коли міліціонер і лікарі приїхали, щоб забрати дівчинку, Тетяна не хотіла їх пускати. Міліціонери виявили маля в кутку кімнати в купі паперів. Вона була настільки знесиленою, що навіть не могла вже плакати.

Прокуратура Першотравневого району порушила кримінальну справу відносно Тетяни Т. Зараз Настенька знаходиться в Будинку дитини N 1.

"У лікарню її привезли дуже виснаженою, - розповідає директор будинку дитини Михайло Калпін. - А тут ми її виходили. Дуже хороше і тямуще малятко", повідомляє Твой День.

Зараз ви читаєте новину «Мати тримала 3-місячну дочку на балконі в ланцюгах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути