Ексклюзиви
понеділок, 19 травня 2008 10:17

Мати Сільвестра Сталоне подякувала Одесі за сина

До Одеси приїхала мати американського актора Сільвестра Сталлоне - Жаклін Сталлоне.

Вона перебуває в Україні на запрошення українського журналу "Exclusive". Ж.Сталлоне відома у всьому світі громадський діяч, письменниця. Під час перебування в Києві вона була нагороджена орденом Святого Станіслава. Одесу, як батьківщину своїх предків, вона відвідує вже не вперше.

В ході візиту до Одеси Ж.Сталлоне зустрілася з журналістами. Крім того, запланований її візит в дитячий будинок-інтернат N9 і зустріч з дітьми-сиротами.

Ж.Сталоне вважає, що енергія і характер С.Сталлоне "склався завдяки одеським генам сім"ї. Ми з цього міста. Ваше море і природа, люди якісь особливі. Я вірю в це. Отже, дякую Одесі".

Присутній на прес конференції секретар Одеської міськради Олександр Прокопенко висловив подяку Ж.Сталлоне за візит в місто.

"Приємно, що пані Сталлоне ще раз обертає погляд до нашого міста. Сподіваємося, що діти-сироти будуть задоволені запланованими зустрічами. Напевно їх чекає і добродійна допомога", - відзначив А.Прокопенко.

Нагадаємо, в березні С.Сталлоне приступив до роботи над п"ятою частиною кіноповісті про Джона Рембо. На одну з ролей в картині Сталлоне має намір запросити англійського футболіста Девіда Бекхема, повідомляє Цензор.нет.

Зараз ви читаєте новину «Мати Сільвестра Сталоне подякувала Одесі за сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути