понеділок, 02 квітня 2007 16:08

Мати продавала секс-послуги 7-річної доньки через інтернет

У США 33-річній мешканці міста Тейлор, штат Мічіган, пред"явлено звинувачення в тому, що вона пропонувала через інтернет зайнятися сексом зі своєю семирічною дочкою в мотелі міста Ромулуса.

В даний час жінка знаходиться під вартою. За її звільнення призначена застава у розмірі 1 млн. доларів. Слідчі не називають її імені, щоб захистити дитину.

В ході розслідування з"ясувалося, що жінка пропонувала через інтернет-сайт різні послуги: починаючи з порнозображень малятка, закінчуючи сексом з нею – залежно від того, скільки грошей їй за це пропонували.

П"ять дітей жінки у віці 6, 7, 9, 11 і 12 років були узяті під захист органами опіки. Зараз поліція з"ясовує, чи брали участь інші діти підсудної в "бізнесі" матері.

Американка була арештована після того, як через інтернет на неї вийшов один із співробітників правоохоронних органів. Він зустрівся з матірью-сутенеркою, і вона запропонувала поліцейському сфотографувати дочку. Після чого співробітник поліції запропонував їй більше грошей за те, щоб зайнятися з 7-річною дівчинкою сексом. Мати погодилася.

У поліції відзначають, що це вже не перший подібний випадок. У листопаді житель Клінтону був арештований після того, як через інтернет домовився з матір"ю 5-річної дівчинки про зустріч. У лютому 37-річний житель Чино Хілс був арештований в аеропорту Детройту після того, як обмінявся електронною адресою із співробітником правоохоронних органів, який знайшов його оголошення в інтернеті і запропонував йому зайнятися сексом з двома неповнолітніми дівчатками.

У березні 55-річний житель Лос-Анджелеса був арештований після того, як прилетів до Мічігану для того, щоб зустрітися з якоюсь жінкою, яка запропонувала йому зайнятися сексом з її 5-річною донькою, повідомляє Freep.com.
Зараз ви читаєте новину «Мати продавала секс-послуги 7-річної доньки через інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути