вівторок, 27 березня 2007 15:48

Мати покинула новонародженого сина в купі сміття на горищі

Теплий мішок і відмінне здоров"я врятували життя хлопчику, якого мати відразу після народження заховала в купі сміття на горищі. Пізніше у матері почалася кровотеча і вона звернулася до лікарів. Ті встановили факт пологів і звернулися у міліцію.

Перші п"ять годин життя немовля пролежало у мішку з непотребом. Його туди відразу після пологів заховала матір. Про вагітність жінки знала тільки фельдшер сільського медпункту. Вона вимагала, щоб жінка стала на облік. Проте та пішла народжувати в будинок свого батька. Пологи були важкими, як наслідок - кровотеча. У лікарні збрехала про викидня. Тільки медичне обстеження показало: жінка щойно після пологів. Фельдшер разом з правоохоронцями кинулися шукати дитину.

- Коли я почала розгортати цей одяг, я шукала мертвий плід, коли я це все розвернула, то знайшла дитину. Його врятувало, що мішок був теплий, - говорить Меланія Церкуль, завідувачка фельдшерсько-акушерським пунктом села Оленівка.

Врятувало хлопчика від смерті відмінне здоров"я, говорять педіатри. Дитина народилася без патологій. Медики здивовані, як можна було кинути таку дитину.

У селі не розуміють вчинок односельчанки. Як могла мати чотирьох дітей відмовитися від ще одного малюка, адже сім"я, як то кажуть, досить благополучна, передає ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Мати покинула новонародженого сина в купі сміття на горищі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути