неділя, 24 червня 2007 12:48

Мати Періс Хілтон шукає спонсорів для зустрічі дочки з в"язниці

Звільнення Періс Хілтон з лос-анджелесської в"язниці її сім"я відзначить вечіркою в казино Caesar"s Palace у Лас-Вегасі. Мати міс Хілтон Кеті вже приступила до пошуку спонсорів для організациії заходу.

Перше інтерв"ю після звільнення Періс Хилтон дасть Ларрі Кінгу. Вона з"явиться в його шоу на телеканалі CNN увечері в середу 27 червня. Іншими претендентами були телеканали NBC і ABC.

Періс Хілтон буде звільнена у вівторок 26 червня. У зв"язку з очікуваним ажіотажем навколо цієї події влади лос-анджелесського району Голлівуд-Хіллс ухвалили рішення заборонити парковку на декількох вулицях починаючи з понеділка.

Нагадаємо, 4 травня Періс Хілтон була засуджена до 45 днів в"язниці за те, що водила автомобіль з недійсними правами. Права у неї відібрали в січні за водіння в нетверезому стані. Згодом термін був скорочений до 23 днів. 7 червня, після трьох днів у в"язниці, вона була звільнена за рішенням шерифа, що побоювався, що ув"язнення підірве її психічне здоров"я. Прокурор оскаржив це рішення, і вже 9 червня Періс Хілтон повернули у в"язницю, повідомляєЛента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Мати Періс Хілтон шукає спонсорів для зустрічі дочки з в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути