Ексклюзиви
четвер, 28 червня 2007 16:47

Марихуану легалізують як приправу в Індонезії

Віце-президент Індонезії Юсуф Калла (Jusuf Kalla) виступив з пропозицією вирішити використання конопель як приправу до їжі, пише Reuters.

При цьому повністю легалізувати марихуану Калла вважає невірною. Свою думку віце-президент висловив у відповідь на недавню публікацію дослідження з питань зловживання психотропними речовинами в Індонезії. У цьому документі, підготовленому двома місцевими організаціями, уряду рекомендують відмовитися від репресивних заходів, передбачених за використання марихуани в рекреаційних цілях.

Зерна конопель в індонезійській провінції Ачех розглядають як спеції, ця добавка додає стравам з м"яса специфічний аромат, що відіграє важливу роль в місцевій кулінарній культурі.

Індонезійські експерти з Національного агентства з наркотиків посилаються на досвід таких країн як Нідерланди, де легалізація марихуани демонструє, що декриміналізація легких наркотиків не приносить абсолютно ніякої шкоди, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Марихуану легалізують як приправу в Індонезії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути