Ексклюзиви
понеділок, 11 лютого 2008 10:08

Маніяк під іменем Дракули пише Фріске любовні SMS (ФОТО)

Не встигла сестра Жанни Фріске Наташа стати популярною співачкою, як вже зіткнулася зі всією "красою" зіркового життя.

Молоду артистку вже більше місяця переслідує маніяк. На телефон дівчини по кілька разів в день приходять SMS-повідомлення із страшними "любовними" закликами від людини, яка явно страждає серйозними психічними відхиленнями.

Страхітливі послання Наташа отримує завжди близько півночі. Фріске зізнається, що прочитавши чергове повідомлення, не може ні їсти, ні пити, ні навіть заснути.

- Я перестала нормально спати, - розповідає Наталія. - Після нічних есемесок про смерть мені стає страшно, і всю ніч я просто не можу заснути, сон приходить лише під ранок. Представити не могла, що зі мною відбудеться щось подібне. Я почала панічно боятися кожного телефонного дзвінка. А ночами взагалі прагну відключати телефон, але вранці все одно приходять повідомлення про божевільну любов і мою швидку смерть від людини, яка називає себе Дракулою.

Зараз, коли погрози почали приходити на телефон співачки не тільки вночі, але і вдень, Фріске-молодша вирішила все ж таки звернутися в правоохоронні органи і попросити у них захисту.

За словами Наташі, вона не може нормально працювати. У кожному хлопцеві, який намагається з нею познайомитися і заговорити, вона підозрює зловісного шанувальника, пише "Твой День".

Зараз ви читаєте новину «Маніяк під іменем Дракули пише Фріске любовні SMS (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути