середа, 20 лютого 2008 18:56

Маленького сина Пономарьова розважали змії та крокодили (ФОТО)

Рік тому 15-го лютого співак Олександр Пономарьов вдруге став батьком. Його кохана Куся подарувала Сашку сина-тезка.

Тож цього року для Олександра Пономарьова влаштували грандіозну вечірку. Перший день народження малого Сашка встигли відзначити навіть кілька разів.

Зранку родина Пономарьових поїхала у Почаївську церкву для першого в житті маляти причастя. Коли хор у церкві заспівав псалми, Сашко-молодший почав підспівувати.

Після церковної служби день народження крихітки відзначили вдома, у сімейному колі.

Зрозуміло, що малому Пономарьову перепало чимало подарунків. М"які іграшки чергувалися з конструкторами та машинками "на виріст", телефонами, комп"ютерами та різноманітними дрібницями, якими так захоплюються всі дітлахи.

Від татуся Олександр отримав іграшкового поні, якій вміє робити все: пересуватися, іржати, їсти та реагує на рухи. Тепер це найулюбленіша іграшка малого. Мама Вікторія подарувала Сашкові хрестик з білого золота з діамантами.

Гості та друзі співака також не залишили без уваги Олександра і подарували йому величезний автомобіль, мотоцикл і капелюх тореадора - аби зростав справжнім чоловіком: мужнім і хоробрим.

Наступного дня після сімейних посиденьок святкування продовжилося в дитячому ресторані. На цю вечірку прийшли найближчі друзі Пономарьових разом зі своїми дітьми.

Малечу розважали клоуни та артисти, які демонстрували трюки з тваринами. Кішки, собаки, змії, пацюки і навіть крокодили тішили малих дітей.

Іменинник же найбільше вподобав шоу з мильними бульбашками. А на завершення вечірки хлопчик задмухував свічки на торті разом із татком, який проспівав синові "Многая літа", повідомляє Табло ID.

Зараз ви читаєте новину «Маленького сина Пономарьова розважали змії та крокодили (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути