вівторок, 04 листопада 2008 10:39

Маккейн заручився підтримкою інопланетян

Джон Маккейн розповів, що на виборах його підтримають інопланетяни, корабель яких розбився біля міста Розуелл, штат Нью-Мексікоа. Слова кандидата в президенти США від Республіканської партії цитує Reuters.

Виступаючи перед виборцями в Нью-Мексико, Маккейн розповів, що раніше бував в Розуеллі і знає про посадку інопланетного корабля. "Я радий оголосити, що я отримав підтримку інопланетян. І я горджуся цим!" - повідомив виборців сенатор від штату Арізони.

Таблоїд WeeklyWorldNews уточнив, що протягом останніх 28 років інопланетяни точно передбачали підсумки виборів. До останнього часу представники позаземних цивілізацій підтримували демократичного кандидата в президенти США Барака Обаму, проте несподівано їхні переваги змінилися. Журналісти WeeklyWorldNews вважають, що причиною такого результату стала дружина Джона Маккейна Синді.

Розуельський інцидент, який згадував Маккейн, стався в 1947 році. Стверджується, що недалеко від військової бази було виявлено безліч фрагментів невідомого транспортного засобу і навіть декілька тіл. Одне з пояснень припускає, що біля Розуелла розбилося НЛО з декількома пілотами, але військові приховали всі докази.

Зараз ви читаєте новину «Маккейн заручився підтримкою інопланетян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути