Ексклюзиви
середа, 27 серпня 2008 09:43

Маккейн випередив Обаму

Маккейн випередив Обаму

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Джон Маккейн вперше вийшов вперед в протистоянні з Бараком Обамою. Згідно даним останнього опитування Gallup, опублікованим у вівторок, Маккейна готові підтримати 46 відсотків американців, тоді як за Обаму згодні голосувати лише 44.

Опитування громадської думки було проведено 23-25 серпня - вперше з моменту, коли Обама визначився з кандидатурою свого віце-президента, яким був обраний Джозеф Байден. Як зазначають фахівці компанії Gallup, призначення Байдена не викликало зростання популярності Обами - всупереч тенденціям, що спостерігалися на минулих президентських виборах, - а навпаки призвело до зниження його рейтингу.

На думку деяких фахівців, вибір кандидатом у віце-президенти Джозефа Байдена розчарував багатьох прихильників Обами, які чекали, що чорношкірий сенатор візьме в напарники свою колишню суперницю Хіларі Клінтон.

Експерти також підкреслюють, що перевага Маккейна в два відсотки має значення лише зі статистичної точки зору. Протягом останніх декількох тижнів популярність обох кандидатів була приблизно рівна, проте формально Маккейн не виходив вперед відтоді, як Обама став єдиним кандидатом від демократів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Маккейн випередив Обаму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути