понеділок, 26 травня 2008 16:18

Майбутнім лідером британських лейбористів може стати міністр закордонних справ

Новим лідером Лейбористської партії Великобританії може стати міністр закордонних справ Девід Мілібенд. Про це в понеділок, 26 травня, пише британська преса.

The Times звертає увагу на те, що Мілібенд не почав однозначно спростовувати висунення своєї кандидатури на пост лідера партії, якщо той виявиться вакантним. В той же час, як підкреслює видання, інший можливий претендент на лідерство у лейбористів, міністр охорони здоров"я Алан Джонсон, категорично спростував повідомлення про можливе висунення своєї кандидатури.

Позиції нинішнього глави партії, прем"єр-міністра Гордона Брауна, як нагадує The Daily Telegraph, були підірвані поразкою лейбористів на додаткових виборах в містах Кру і Нантвіч. Це не змінило розклад сил в парламенті, але, на думку спостерігачів, стало свідченням необхідності для Лейбористської партії змінити курс, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Майбутнім лідером британських лейбористів може стати міністр закордонних справ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути