Ексклюзиви
четвер, 06 грудня 2007 20:28

Любов Тука загинула з сином і чоловіком

4 грудня у селищі Березна Менського району Чернігівщини поховали 49-річного Анатолія Басенка, його співмешканку Любов Туку, 49 років, та її 21-річного сина Артема.

2 грудня ввечері Любов пішла до доньки Тані, яка живе на тій самій вулиці. Чоловік і син лягли спати. Перед тим добре натопили хату.

— Коли жінка поверталася додому, то побачила, що з-під даху валить густий дим і блимає полум"я, — розповідає старший інспектор управління МНС в області Олександр Івченко, 29 років. — Вона відразу кинулася в хату. Кликала чоловіка й сина. Ті не озивалися. Усюди було повно диму. Любов навпомацки знайшла сина. Витягла у веранду. Сама ж знову повернулась до хати, шукала чоловіка. Та надихавшись диму, знепритомніла на кухні, де горіло найбільше.

Анатолій Басенко і Любов Тука прожили разом чотири роки. Їх у Березній поважали. Чоловік заробляв тим, що різав худобу. Жінка раніше працювала дояркою. Останнім часом доглядала сина-інваліда.

Тіло Туки обгоріло найбільше. Ховали її в одній труні з сином. У Любові залишилися дві доньки. В Анатолія — дорослий син.

Будинок загорівся через неправильно збудовану піч.

Зараз ви читаєте новину «Любов Тука загинула з сином і чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути