пʼятниця, 12 жовтня 2007 09:05

Лялька Барбі стала мусульманкою (ФОТО)

 
Це - ісламська відповідь західній цивілізації. Інженер із Індонезії Сакмаваті Сурьяман створила ляльку Барбі для мусульманський дітей.

Лялька на ім"я Салма одягнена в традиційну мусульманську сукню на довгий рукав, прикрашену мереживом і намистинами.

Сакмаваті говорить: "Коли я бачила, що моя племінниця гралася Барбі, я думала про те, що хотіла б купити їй ляльку в одязі, який відповідає нашій традиції. Як ми знаємо, діти легко піддаються впливу і часто наслідують улюбленим іграшкам".

Вона вирішила видозмінити ляльку Барбі, імпортовану з Китаю, за допомогою традиційного індонезійського одягу. Її винахід став хітом у Індонезії. За словами продавців, іграшку буквально змітають з прилавків магазинів.

"Я думаю, що вона може бути зразком для наслідування, вона - альтернатива. Барбі носить обтягуючий одяг, тоді як Салма вбрана в довгу сукню і хустку", - говорить Сакмаваті.

Платяна шафа Салми може скласти конкуренцію нарядам Барбі. У неї 20 різних костюмів -  від традиційного щоденного одягу до білого плаття для молитви. Ціна іграшки варіюється від 7 до 9 доларів, повідомляють Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Лялька Барбі стала мусульманкою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути